top of page

Vil du spise mer lokale, usprøyta grønnsaker i år?




Da er hjelpen du har ventet på kommet... Her i Lillestrøm Markedshage planlegges det for en sesong med høy aktivitet, og resultatet av det skal være ett godt mangfold av grønnsaker som vi og du kan spise og kose oss med. 

Viste du at i Brasil er erter en av de mest populære toppingene på pizza? ( suntoggodt.no) Her i Gansdalen hos oss bruker jeg ofte hjemmelaget pizza på fredagene som en måte og rydde opp i kjøleskapet på. Kål i strimler, squash, tynne skiver rotgrønnsaker og selvfølgelig de mer klassiske som tomat, paprika og oliven fylles på og toppes med rester av forskjellig ost og annet pålegg som burde vært spist i går. Da får vi ofte sykt gode pizzaer og samtidig brukt opp mat isteden for at det går til høns eller i komposten. 

Her om dagen snakket jeg med noen som hadde syltet/fermentert plommekart. Det skal visstnok smake som oliven, så for å bytte ut langreiste olivener med en norsk variant, skal dette testes når kartene kommer i år. Jeg liker godt å bytte ut langreist mat, med gode norske alternativer. Datteren min sa at det er en jente på sosiale medier som kaller det “Norsketarianer”, hun heter Dordi Lerum og er du interessert i å fornorske maten din? Ja da bør du nok følge henne her på Instagram

Så tilbake til hvordan spise mer lokale og gift frie grønnsaker i år: Sjekk ut hjemmesiden vår og bestill din mulighet til å gjennomføre akkurat dette her.

17 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Kommentare


bottom of page